Köpinformation

Välkommen till vår webbutik . Vårt mål är att du känner dig så bekväm att använda vår webbplats när du handlar i din lokala köpcentret . När du köper produkt (er ) från vår hemsida , vi tar frågan om säkerhet på allvar . Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, din fakturerings-och leveransinformation när du handlar, kommer vi att använda branschstandard Secure Sockets Layer ( SSL ) -teknik för att hindra information från att avlyssnas.

Vår sekretess

Din integritet är viktig för oss . För att hålla ditt privatliv säkrare , tillhandahåller vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och val som du kan göra om hur din information samlas in och används . För att göra detta meddelande lätt att hitta , gör vi det tillgängligt på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras .

Den information vi samlar in :

Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på vår hemsida . På vissa sidor kan du beställa produkter , göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material . De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress , e-postadress , telefonnummer , kredit / betalkort . På vissa sidor kan du skicka information om andra människor . Till exempel, om du beställer en present på nätet och vill att den skickas direkt till mottagaren , måste du skicka in mottagarens adress . I detta fall , de typer av personlig information som samlas in är namn, adress , telefonnummer .

Vårt sätt att använda information :

Vi använder de uppgifter du lämnar om dig själv när du gör bara en för att slutföra beställningen . Vi delar inte denna information med utomstående parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen . Vi använder de uppgifter du lämnar om någon annan när du gör en beställning bara för att skicka produkten och för att bekräfta leverans . Vi delar inte denna information med utomstående parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen . Vi använder icke-identifierande och samlade information för att designa vår webbplats bättre och dela med annonsörer . Till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal personer besökte ett visst område på vår hemsida , eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde i vårt registreringsformulär , men vi vill inte avslöja något som kan användas för att identifiera de individer . Slutligen , vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på andra sätt än de som beskrivs ovan , utan också ge dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådan annan användning .

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst , underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska , elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online .

Hur du kan få tillgång till eller korrigera din information :

Du kan komma att se över all din personliga information som vi samlar in online och underhålla genom att skicka en skriftlig begäran till den adress som anges på Info sidan . Vi använder den här proceduren för att bättre skydda din information . Du kan korrigera faktafel i dina personuppgifter genom att skicka en begäran om att på ett trovärdigt sätt visar fel . För att skydda din integritet och säkerhet , kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller rättelser .

Hur du kontaktar oss :

Om du har andra frågor eller funderingar om denna sekretesspolicy , skicka ett mail , eller kontakta vår kundtjänst på nätet .